trasa Moskva Berlín 2015 - Putinovi Noční vlci

Putinovi Noční vlci, kteří si zvykli demonstrativně jezdit z Moskvy do Berlína (např. 2015 jeli přes Minsk, Vratislav, Brno, Bratislavu, Vídeň, Mnichov a Prahu do Berlína), už letos nesmí přes Českou republiku projet. A myslím, že neprojedou. Pokud by to přece jen zkusili, měla by je česká policie zatknout. A o některé by se mohli zajímat i naše tajné služby.

Putinovi vlci, se kterými se tak rád chlubí, jsou totiž prapodivnou motorkářskou skupinou, která má ukazovat Putinovu sílu Evropě a Německu zvláště. Proto jezdí každý rok v květnu do Berlína ve výročí konce druhé světové války, aby všem ukázali, kdo je tady pánem.

S dalším brutálním útokem Putina Ukrajinu, ale došla veřejnosti s kremelskými zabijákem (jak ho trefně pojmenoval americký prezident Biden už před časem) veškerá trpělivost.

Tentokrát Putin hodně přestřelil a ví to. Přivodí si pád svým megalomanstvím a agresivitou ke všem sousedním zemím. Dopadne jako Hitler, který se také nedokázal před ničím zastavit, až nakonec musel spáchat sebevraždu. Putin se jako čert kříže boji barevné revoluce v Rusku. Jím rozpoutané další kolo války ale tentokrát narazilo na houževnatý ukrajinsky odpor. Putin svým posledním válečným zločinem na sebe přivolal nechtěnou pozornost v mnoha zemích, které jeho řádění přestaly přihlížet. Vážně se zamyslely nad nebezpečím, které diktátor jeho typu v Evropě představuje.

Jedno je už teď jisté. Putinovy Noční vlci už přes Prahu do Berlína nedojedou. To už prostě není možné. Není důvod je tam pouštět. Putin sám dokonale zdiskreditoval přínos sovětského osvobození Evropy v roce 1945 svojí válkou proti Ukrajině, Čečensku, Gruzii i  lidem v Sýrii (tam se už válčí 10 let!).

Putin bude letos těžko někoho normálního zvát na květnovou přehlídku na Rudé náměstí v Moskvě nemůže. Asi naláká jen skalní diktátory sobě podobné vyvrhele.

 

Rusko – noční vlci do Berlína 2022 už nedojedou

Představme si hypotetickou možnost, že by Putinovi Noční vlci chtěli jet někudy jinudy, než přes Bělorusko, Polsko, Českou republiku, Slovensko a Rakousko. Například by se nalodili a projeli by přes jiné evropské země, aby se do Berlína dostali. Je to vlastně symbolický obrázek, který ukazuje, jak Putin ohrožuje všechny státy v Evropě (hlavně svými vojáky, špióny, korupcí a raketami).

—————————————

Dovětek – Neměli bychom zapomenout na to, kteří z naších politiků a občanů Noční vlky v minulých letech v Praze a Brně tak nadšeně vítali (fotili se s nimi a obdivovali je). Takoví naši spoluobčané by v české politice rozhodně zastoupení být neměli.

přečtěte si také:

Vojtěch Berger (HlídacíPes) –  Noční vlci plánují další cestu po Evropě. Putinova válka z nich ale dělá ještě méně vítané hosty

Pavel Śmějkal (Fórum24)  – Budou Noční vlci muset jet letos na koloběžkách?

Vojtěch Laštůvka (Fórum24)  – Noční vlci v Evropě dojezdili. Motorkářský gang by se měl objevit na sedmém sankčním seznamu

, ,
Může vás také zajímat
Latest Posts from Česká politika